štvrtok 4. apríla 2013

Čerešňa + jazmín 

Ahojte, dnes je tu menšia recenzia na šampón od Balei. Veľmi veľa ľudí miluje túto kozmetiku. Patrím medzi nich, no so šampónmi sme si nejako nesadli. Pred pár rokmi som od nich skúsila nejaký v hranatej krabičke, čo sa teraz už nevyrába. Ten mi absolútne nesadol. Potom som dostala k narodeninám v tube, na objem a tiež sme si absolútne nerozumeli.

No a cca pred mesiacom som neodolala a kúpila som si čerešňovo jazmínový. Nechala som sa nalákať na prekrásnu vôňu. No bola to CHYBA. Vlasy som nadšene umyla, vôňa bola ozaj silná a voňala celá kúpeľňa a aj vlasy. Keď uschli, boli lesklejšie, krajšie, no žiadny pocit objemu sa nekonal. Vlasy som umyla večer, usušili sa a išla som spať. Na druhý deň ráno boli v pohode, no poobede sa už začali mastiť ! Takže vydržali čisté skoro jeden deň, čo je pre mňa strašne málo. Vlasy si umývam obyčajne tak 3x do týždňa, no ale pri tomto by som musela ozaj každý deň. Skúsila som ho ale predsa ešte pár krát, no on svoje účinky nezmenil a ani ja svoj prvotný názor. Takže teraz leží na poličke a dúfam, že cez leto, keď si budem musieť umývať vlasy po chlórovej vode z bazéna (každý deň) ho miniem. Inak ma to veľmi sklamalo, lebo ozaj prekrásne vonia.:(



Tak ak máte vlasy, ktoré majú sklony k rýchlejšiemu masteniu sa, určite neodporúčam, ale ak máte suchšie vlasy, možno pre vás, bude dobrý. :)

A keďže som počula / čítala, veľmi veľa dobrých ohlasov na kokosový Balea šampón, povedala som si, že do tretice vyskúšam ešte ten a ak aj tento sklame, končím s Balea šampónmi nadobro. Kúru tiež skúsim prvý krát :)




Aké máte skúsenosti s Balea šampónmi ? :)

6 komentárov:

  1. Já mám Balea v té tubě pro objem a taky pro hnědé vlasy... ten pro objem je katastrofa... žádný objem se nekoná... no a ten pro hnědé vlasy špatný není, dodá krásný lesk a barvu hezky oživí...:)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten pre objem mám aj ja,to je úplna katastrofa :D, potom som tiež pozerala, ale kúpila som si len tú kútu, alebo masku alebo čo to a tá bola fajn :)

      Odstrániť
  2. Z tej kokosovej rady mám kondicionér a je lepší ako niektoré masky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jééj, no ja som vyskúšala konečne ten šampón + kúru a vyzerá, že konečne som našla šampón,ktorý chce byť kamarát s mojimi vlasmi :D asi skúsim aj ten kondicionér teda O:)

      Odstrániť
  3. Ze šampony od Balei zkušenost nemám, ale chtěla jsem je vyzkoušet:) četla jsem na ně i spoustu dobrých recenzí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi ozaj záleží od druhu..:) lebo aj ja som vatšinou čítala na daný druh buď samé kladné recenzie, alebo úplne záporné :D

      Odstrániť